DESPRE NOI

Fidel Network este o rețea independentă de acces la internet de mare viteză înființată în anul 1996 în Suceava. În prezent furnizăm servicii de acces la internet prin antena radio în judetul Suceava, si pe fibra optica în municipiul Suceava și localitatea Sfântu Ilie.

Serviciul de acces la internet prin antena radio este un serviciu stabil cu trafic nelimitat fiind, în cele mai multe localități din județ, cel mai rapid serviciu de acces la internet disponibil. Abonații noștri au la dispoziție o gamă largă de abonamente începând de la 35 lei pe lună.

despre-noi

Ne-am început existența în 1996 ca rețea de bloc undeva în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, fiind prima rețea ”de cartier” din municipiu. În rețea vecinii se jucau diverse jocuri și comunicau între ei.

Mai târziu prin anul 1999 a apărut prima conexiune permanentă de acces la internet printr-un modem de cablu pentru upload și antenă satelit pentru download, care era distribuită întregii rețele.

Tot în anul 1999 am reușit conectarea în rețeaua de cartier a mai multor săli de jocuri care au început să ofere prin noi servicii de ”internet cafe”.

Apoi, în anul 2004 a urmat achiziționarea unei conexiuni la internet prin fibră optică.

Din anul 2007 am devenit furnizor de telecomunicații autorizat de către ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) și am diversificat oferta de servicii internet, oferind serviciile și în localitățile din jurul Sucevei.

Pentru clienții conectați pe fibra optică folosim tehnologia FTTB (Fiber To The Building – fibră optică până la imobil) și FTTH (Fiber To The Home – fibră optică până în casa clientului).

DESPRE NOI

Misiunea noastra

Misiunea noastra este ca prin intelegerea nevoilor fiecarui client sa oferim cele mai bune servicii de comunicatii de date la cel mai competitiv pret si prin preocupare constanta si atitudine orientata catre client, sa imbunatatatim permanent calitatea serviciilor reducand in acelasi timp costurile.

Un serviciu complet ce permite accesul permanent la Internet, fara limita de trafic, pe suport de fibra optica sau pe antena radio cu o viteza ridicată si o disponibilitate a serviciului de peste 95,0 %.