Dezvoltare rețele

Suduri fibră optică

Fibra optică

FidelNET  vă poate oferi servicii privind operații de dezvoltare, întreținere și mentenanță pentru rețelele de fibră optică. Prin experiența pe care o avem vă putem garanta intervenții prompte și de calitate în cazul unor defecțiuni în rețeaua dumneavoastră de comunicații. Asigurăm intervenții atât pentru rețelele pe care le avem în întreținere cât și pentru orice alte rețele de fibră.

DETALII

Cablu

Indiferent daca instalati o noua infrastructura de date sau inlocuiti una depasita moral, FidelNET va poate furniza solutia necesara pentru cablare structurata. Te ajutam sa realizezi reteaua de calculatoare a firmei tale, pornind de la etapa de planificare si proiectare a acesteia, pentru ca tu sa beneficiezi de o retea eficienta, construita la standarde internationale.

DETALII
Wireless

Wireless

FidelNET va ofera pachete complete de servicii de instalare, administrare si intretinere pentru echipamente wireless pentru transfer de date, voce sau video: planificare si consultanta, design si optimizare, integrare si implementare, management de retea, statistici si monitorizare, analiza log-uri si liste de acces.

DETALII