Transport date

Dark Fiber

FidelNET asigura servicii de transport date prin infrastructura dedicata punct la punct si punct la multipunct, VPN Layer 2 si Layer 3, proiectate pentru a asigura comunicatii securizate si flexibile.

FidelNET dispune de capacitatea necesara pentru proiectarea, instalarea, inchirierea si mentenanta de dark fiber, avand echipamente proprii specifice instalarii de fibra optica. Avantajele alegerii unei solutii FidelNET inseamna siguranta informatiei, garantata prin interconectarea punct-la-punct a locatiilor, viteza foarte mare de transfer si nu in ultimul rand, monitorizarea permanenta a conexiunilor dvs.

Dark Fiber

VPN Layer 2

FidelNET va ofera Solutia completa de conectare VPN Layer 2, pentru acoperirea locatiilor dvs, mediul de transport fiind fibra optica sau conexiunea radio in banda libera. Veti putea beneficia de servicii de transport de inalta calitate in locatiile din judetul Suceava si Botosani.

Transportul Layer 2, spre deosebire de solutiile IP VPN, nu necesita echipamente de criptare, deoarece nu traverseaza in nici un moment o retea publica sau internetul. Locatiile dumneavoastra vor fi izolate intr-un VLAN propriu, acesta neputand fi accesat din exterior sau din reteaua Internet.

VPN Layer 2